Alle mogelijkheden van laminaat vloeren

Visgraat laminaat

De meest veelzijdige en één van de goedkoopste vloeren kan je nu ook heel gemakkelijk zelf in het visgraatpatroon leggen. Onze visgraat laminaat vloeren hebben linker- en rechterpanelen, waardoor je ze maar op één manier kunt leggen. Heel eenvoudig! Bekijk al onze visgraat laminaat vloeren hier.

Tegel laminaat

Naast het visgraat laminaat hebben we ook tegel laminaat. De naam zegt het al: het is een laminaat vloer in tegelvorm. De vloer lijkt sprekend op een tegelvloer, maar is veel goedkoper en bovendien stukken lichter om te tillen. Bovendien hoeft laminaat niet te worden vastgelijmd. Dit gebeurt bij gewone tegels wel. Gevolg: de vloer kan je niet meer meenemen bij een eventuele verhuizing. Laminaat wordet zwevend gelegd en kan je dus eventueel weer eruit halen.

Waterbestendig laminaat

Naast het visgraat laminaat en tegel laminaat bestaat er ook nog zoiets als waterbestendig laminaat. Deze vloeren kan je bijvoorbeeld plaatsen in de keuken of badkamer. De ruimte krijgt daardoor een prachtige, natuurlijke uitstraling. Je hoeft je geen zorgen te maken of de vloer gaat werken.

Net hout, maar goedkoper

Onze vloeren hebben een natuurlijke look. De vloeren lijken sprekend op hout of steen. Echter betaal je niet de hoofdprijs die je doorgaans wel voor echt hout of een echte tegel betaalt. Daarnaast wordt de kwaliteit van laminaat steeds beter. Het laminaat heeft een sterke slijtlaag, waardoor de vloeren een lange levensduur hebben. Bekijk al onze laminaat vloeren in de webshop.