Betonlook PVC Vloeren

Wil jij graag een betonlook PVC vloer maar wil je de voordelen hebben van PVC? Dat kan! Wij verkopen namelijk betonlook PVC tegels. Deze zijn verkrijgbaar in verlijmbare PVC en klik PVC en kun je gemakkelijk zelf leggen. Ben je benieuwd welke wij hebben? Lees dan snel verder!

Betonlook

Je ziet tegenwoordig veel betonlook vloeren, gietvloeren of tegelvloeren. Supermooi natuurlijk, maar dit is vaak vrij prijzig en heel bewerkelijk! Ook komen er toch vrij snel scheuren in beton en gietvloeren. Dit is met betonlook PVC niet het geval en daar worden wij heel blij van. PVC is een duurzaam product en gemakkelijk zelf te plaatsen. Je kunt kiezen voor verlijmbare PVC of klik PVC. We hebben onze betonlook PVC tegels in een aantal verschillende kleuren: antraciet, betonlook, licht grijs en donkergrijs. Zo hebben we voor ieder interieur altijd een passende kleur. De betonlook PVC tegels zijn bijna niet te onderscheiden van echte tegels en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Zo is de vloer niet krasgevoelig, trekt er geen vuil in de vloer en kan de vloer perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Een PVC vloer heeft ook nog meer voordelen, zo kan de vloer namelijk ook tegen vocht en heeft weinig tot geen contactgeluid! Dit zorgt ervoor dat deze PVC tegels in vrijwel iedere ruimte geplaatst kunnen worden!

Zelf je betonlook PVC tegels plaatsen

Als je ervoor kiest om zelf je vloer te leggen moet je een keuze maken uit verlijmbare PVC en klik PVC. Om deze keuze te maken is het handig om te weten op wat voor ondergrond je vloer komt te liggen en welke ondervloer hier het beste bij past.

Vloer repareren of nieuwe vloer kopen?

Verlijmbare vloer

Bestaat je vloer uit oneffenheden minder dan 1 mm dan kun je kiezen voor onze superhandige XtraFloor Flex Pro. Deze ondervloer rol je gemakkelijk uit. Je hebt geen egaline of lijm nodig deze ondervloer heeft namelijk al een lijm laag. Er zit een folie laag overheen, zodra je dit laagje eraf haalt activeer je de lijm laag. Je plakt hierna simpelweg je betonlook PVC tegels op de ondervloer. Na het leggen kan je direct op de vloer lopen.

Heeft je vloer grotere oneffenheden dan 1mm? Dan zal je je vloer moeten egaliseren. Als je er voor kiest om dit zelf te gaan doen, heb je voor een beton of een cementdekvloer de volgende producten nodig: Primer Uzin PE 360 PlusEgaline Uzin NC 150 en PVC-lijm Uzin KE 2000 S. En bij een andere ondergrond zoals tegels, hout, anhydriet, natuursteen of een coating kan je de volgende producten gebruiken: Primer Uzin PE 280Gips Egaline Uzin NC 110 en PVC-lijm Uzin KE 2000 S. Zodra je de vloer hebt geëgaliseerd, moet deze ongeveer 24 uur drogen. Als de egaline is gedroogd, kan de geëgaliseerde ondergrond ingesmeerd worden met onze PVC-lijm en kan de pvc vloer gelegd worden!

Klik PVC

Waar je ook voor kunt kiezen is een klik PVC vloer, deze vloer kun je gemakkelijk zelf plaatsen door de planken in elkaar te klikken. Een goede ondervloer is een must en je kunt dan ook kiezen voor onze decibel killer pro silence. Deze ondervloer is specifiek geschikt voor klik PVC en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming.

Welke vloer kies jij van www.vloeren.nl?

Mocht je nog vragen hebben over onze PVC betonlook tegels neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder!