Dé vloerentrend van 2022

Ben je benieuwd naar de vloerentrend van dit jaar? In deze blog vertellen we je welke vloeren je veel gaat zien komend jaar. Ga je dit jaar voor een nieuwe vloer of heb je misschien wel verhuisplannen? Lees dan snel verder!

#1 De visgraatvloer

Waarschijnlijk heb je hem al vaker voorbij zien komen vorig jaar, de visgraatvloer. De visgraat vloer zie je ook dit jaar weer in de vloerentrends. De visgraatvloer is echt een tijdloze vloer, het patroon is al eeuwen oud en werd vroeger al gebruikt in kastelen. Dat wil nu niet zeggen dat het alleen in oude huizen gelegd kan worden, want deze vloer combineert fantastisch met een moderne of industriële woonstijl.

Vloerentrend

#2 Natuurlijke materialen

Deze vloertrend zorgt voor veel rust en sfeer in je huis. Je ziet dat mensen doordat ze vaker thuis zijn toch meer gaan kijken naar het verduurzamen van hun woning. En dus ook naar de materialen gaan kijken van hun nieuwe vloer. Een houten vloer is tijdloos, voelt fijn aan in je woning en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en patronen.

#3 PVC vloeren

De PVC vloer maakt een grote comeback. Deze vloerentrend zagen we vorig jaar al. Maar wordt dit jaar helemaal booming. De PVC vloeren worden steeds duurzamer geproduceerd en dat trekt mensen. Makkelijk in onderhoud en ideaal in combinatie met vloerverwarming. PVC vloeren kun je tegenwoordig bijna niet meer van echt hout of steen onderscheiden en dat zorgt ervoor dat deze vloerentrend helemaal van nu is.

Voor welke vloerentrend ga jij?

Nu we je alles hebben verteld over de nieuwe vloerentrend zijn wij benieuwd welke keuze je nou het meeste aanspreekt. Ga je voor ijzersterke kwaliteit en makkelijk in onderhoud of kies je voor natuurlijke materialen in een prachtig visgraat patroon? Al deze mooie vloerentrends verkopen wij, en kun je dus vinden op onze site. Zoek niet verder en bestel nu de hipste vloeren van 2022! Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op, onze specialisten adviseren je graag over onze vloeren.