Een bijpassende vloer bij je traprenovatie

De trap is meestal het vergeten aspect in een huis. Veel mensen willen hier niet zo veel geld insteken, en kiezen er daarom voor om hem snel op te schuren en te verven. Dat terwijl een trap die bij je vloer past, een echte knaller kan zijn in je interieur. En… traprenovatie hoeft niet eens duur te zijn! Bij Vloeren.nl heb je al een nieuwe trap voor €44,95 per trede. Hoe je je trap kunt matchen met je vloer? Dat laten we je zien in deze blog!

 

Waarom PVC traprenovatie?

Dat is vaak de eerste vraag die we horen, waarom zou je voor PVC traprenovatie kiezen? Ten eerste geniet je op deze manier van alle voordelen die PVC met zich mee brengt. Zo is PVC zeer duurzaam. Het heeft een sterke slijtlaag, waardoor je heel erg lang van je trap kunt genieten. Daarnaast is dit een betaalbare optie voor traprenovatie, zo is het bijvoorbeeld goedkoper dan een houten traprenovatie. Veel mensen durven het niet aan om zelf de trap te renoveren. Met onze tool, is dit een fluitje van een cent! Met onze trapspin kan je gemakkelijk de trap inmeten, aftekenen, zagen en plaatsen. Dit hoeft dus ook geen punt te zijn om te twijfelen over PVC traprenovatie. En als allerlaatste, en misschien wel het allerbelangrijkste: het is een echte blikvanger in je interieur! Vooral als je de traprenovatie met je vloer laat matchen.

Een bijpassende vloer bij je traprenovatie

 

Matching is eyecatching

Bij Vloeren.nl hebben we breed assortiment aan PVC-traprenovaties. We bieden je wel tien verschillende kleuren aan! En de kleuren van de traprenovaties, die hebben we ook nog eens in ons assortiment van de PVC vloeren. Op deze manier kun je jouw trap laten matchen met jouw vloer. Matching is eyecatching! Zo kun je zorgen voor een vloeiende overgang van de vloer naar de trap, en zorg je voor rust en eenheid binnen je interieur.

Een bijpassende vloer bij je traprenovatie

 

Ga voor contrast!

Je kunt er ook voor kiezen om een contrast aan te brengen in je interieur. Je ziet dit contrast vaak terug in industriële interieurs. Hier kiest men vaak voor een grijs eiken PVC-vloer, waarbij ze voor een ‘antraciet steen’ traprenovatie gaan. Ook kan je kiezen voor een licht eiken vloer in combinatie met een donkere trap. Een andere manier om een statement te creëren is om een donkere vloer met een donkere trap te combineren, maar te kiezen voor witte stootborden! Dit zorgt ook voor een goed contrast. Al met al, er zijn vele mogelijkheden om een contrast te creëren binnen jouw interieur. Dit zal je interieur een stuk warmer maken!

Een bijpassende vloer bij je traprenovatie

 

Ga jij jouw trap ook matchen met je vloer? We zijn erg benieuwd op welke manier! Mocht je nog meer vragen hebben over onze traprenovatie of over onze vloeren, neem dan contact met ons op!