Een PVC-vloer kopen, doen of niet?

PVC-vloer kopen 

Zit je erover te denken om een PVC-vloer te kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de perfecte PVC-vloer voor jouw situatie. Een PVC-vloer is niet alleen een mooie vloer, een PVC-vloer heeft ook heel veel voordelen. Dat maakt de PVC-vloer praktisch en veelzijdig in gebruik. Daarnaast is een PVC-vloer heel duurzaam. Koop je een PVC-vloer, dan zit je voor meerdere tientallen jaren goed. Een PVC-vloer van zulke kwaliteit is zeker niet goedkoop, zal je denken. Integendeel! Bij ons vind je een goedkope PVC-vloer van topkwaliteit.

 

Goedkope PVC-vloer kopen

Een PVC-vloer kopen doe je over het algemeen niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij heel goed, want een goede PVC-vloer betekent voor iedereen iets anders. De één wil gemak, de ander zoekt duurzaamheid in een PVC-vloer en weer iemand anders wil graag een stijlvolle PVC-vloer. Honderd mensen, honderd wensen, zeggen wij altijd. Gelukkig kunnen we iedereen helpen die een PVC-vloer zoekt. We hebben het grootste aanbod PVC-vloeren van Nederland, met gegarandeerd de laagste prijs. Dat beloven we je!

 

PVC-vloer stroken

In verreweg de meeste gevallen bestaat een PVC-vloer uit stroken. De stroken van een PVC-vloer worden ook wel panelen of planken genoemd, hoewel het natuurlijk eigenlijk geen planken zijn. De stroken van een PVC-vloer zijn zo gesneden dat ze veel lijken op de planken van een houten vloer. Daarom worden het ook wel eens planken genoemd. Of je veel terugziet van de stroken in het vloerbeeld van de PVC-vloer, hangt af van de zogenoemde v-groef. De aanwezigheid en grootte van de v-groef bepaalt namelijk hoe authentiek de PVC-vloer eruit ziet. Met authentiek bedoelen we dat een PVC-vloer veel op een massief houten vloer lijkt.

 

PVC-vloer tegels

Er bestaan ook PVC-tegels. Dit is een PVC-vloer in de vorm van een tegelvloer in plaats van stroken. De tegels van een PVC-vloer zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte tegelvloer. PVC-tegels hebben meerdere voordelen ten opzichte van echte tegels. Zo zijn ze goedkoper en stukken lichter van gewicht.

 

PVC-vloer leggen

Een PVC-vloer leggen is in de meeste gevallen vrij eenvoudig. Als er één woord is dat een PVC-vloer het beste omschrijft, dan is dat gemak. Dat geldt ook voor het leggen van de PVC-vloer. Een PVC-vloer met een kliksysteem kan je heel gemakkelijk zelf leggen. Dit kliksysteem is zo ontworpen dat zelfs mensen zonder enige ervaring met een PVC-vloer leggen zelf het klusje kunnen klaren.

 

PVC-vloer laten leggen

In alle andere gevallen kun je ervoor kiezen om de PVC-vloer te laten leggen. Vaak wordt er bij een dry-back PVC-vloer gekozen voor de optie om de PVC-vloer te laten leggen. Dit type PVC-vloer is namelijk lastiger om zelf te leggen. Als je geen ervaring hebt met het leggen van een dry-back PVC-vloer, dan is het aan te raden om een legservice in te schakelen. Ook wij bieden een hele aantrekkelijke legservice aan. Onze legservice bestaat uit een gediplomeerd team van deskundige professionals met jarenlange ervaring. Zij hebben de PVC-vloer binnen een mum van tijd voor je gelegd. Dat geldt overigens ook voor de PVC-vloer met kliksysteem. Wil je meer weten over een PVC-vloer? Neem dan gerust contact op. Graag tot ziens!