Goedkope tegels voor de allerbeste kwaliteit!

Goedkope tegels 

Als je op zoek bent naar goedkope tegels, dan zit je hier goed. Bij ons vind je een zeer breed aanbod tegels. Naast het breedste aanbod tegels van Nederland kunnen wij ook de goedkoopste tegels van Nederland garanderen. Waarom neem je niet even een kijkje bij ons aanbod goedkope tegels?

 

Easy kliktegels

Nieuw in ons assortiment tegels is de easy kliktegel. De easy kliktegel doet precies wat de naam zegt: het maakt het leggen van tegels super eenvoudig. Het legsysteem van de easy kliktegel lijkt op het legsysteem van een laminaatvloer. Dankzij dit innovatieve kliksysteem is het legwerk van de easy kliktegel kinderspel. Tevens wordt de totaalrekening van een nieuwe tegelvloer dankzij de easy kliktegel een stuk goedkoper. Het legwerk kost bij een tegelvloer namelijk de meeste arbeidsuren. Deze kan je met de easy kliktegel wegstrepen!

 

Badkamertegels

Ook voor badkamertegels ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een ruim aanbod badkamertegels in veel verschillende kleuren en dessins. Daarbij breiden we regelmatig het assortiment badkamertegels uit, waarbij we de laatste trends volgen. Op zoek naar iets unieks? Geen probleem. Geef je persoonlijke wensen door en we gaan voor je aan de slag!

 

Tegels van natuursteen

Op zoek naar tegels van natuursteen? Tegels van natuursteen geven een authentieke en uiteraard natuurlijke look aan je woning. Of je nu binnentegels of buitentegels zoekt, we hebben tegels van natuursteen in vele verschillende kleuren.

 

Vloertegels

Vloertegels zijn heel praktisch in huis: ze zijn sterk en kunnen goed worden gecombineerd moet vloerverwarming. Daarnaast zijn vloertegels natuurlijk eenvoudig te reinigen en ontstaan er niet snel krassen op een tegelvloer. Voor heel veel huishoudens zijn vloertegels ideaal. Bij ons vind je een ruime keuze in vloertegels. Welke sfeer je ook wil creëren, wij hebben de perfecte vloertegel voor je!

 

Wandtegels

Naast vloertegels heb je natuurlijk ook wandtegels. Heel handig in bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Wandtegels zien we vooral in vochtige ruimtes. De badkamer, het toilet, de keuken. Wandtegels in de woonkamer zie je niet veel, maar het kan wel! Denk bijvoorbeeld aan een open haard of kachel met op de achterliggende muur mooie wandtegels. Wil je wandtegels in de woonkamer, kies dan voor één muur met wandtegels. Dit houdt het geheel rustig en chique!

 

Tegels met houtstructuur

Voor iedereen die graag de praktische eigenschappen wil van tegels, maar de uitstraling van hout hebben wij tegels met houtstructuur in ons assortiment. Met deze tegels lijkt het net alsof je een houten vloer in huis hebt. In werkelijkheid zijn het natuurlijk tegels met houtstructuur. De houtstructuur in deze tegels lijkt levensecht en geeft dan ook een hele authentieke uitstraling aan de ruimte. Deze tegels met houtstructuur staan vooral gaaf in de badkamer!

 

Tegels met betonlook

Tegels met een betonlook zijn nu helemaal hip. We zien onze tegels met betonlook dan ook veel terug in huishoudens en interieurs. Ook in bedrijven worden vaak tegels met betonlook gebruikt. Kies voor een sobere en chique uitstraling met de praktische tegel met betonlook. Hip én handig!

 

Parket tegels

Parket tegels worden ook wel houtlook tegels genoemd en vallen dus eigenlijk onder dezelfde categorie als onze tegels met houtstructuur. Parket tegels kan je perfect plaatsen in de woonkamer. Deze tegels lijken op parket en alleen het geoefende oog zal deze tegels kunnen onderscheiden van een echte parketvloer. Voor iedereen die van een warme uitstraling houdt is de parket tegel ideaal.

 

Visgraat tegels

We hebben ook visgraat tegels in het assortiment. Dit soort tegels is heel bijzonder vanwege het visgraatpatroon. Wie af en toe een woonblad open slaat of een leuk account op social media volgt, weet dat het visgraatpatroon nu heel erg modern is. Wij hebben daarom het visgraatpatroon toegepast op de praktische tegel om zo een veelzijdig product aan te kunnen bieden. Kies ook voor visgraat tegels! Zeer modern en authentiek en daarnaast hartstikke praktisch.

 

Tegels in alle kleuren

Onze tegels zijn beschikbaar in allerlei kleuren. We hebben een zeer breed aanbod en kunnen ook speciale verzoekjes aannemen. Daarnaast verkopen we ook tegels van bekende merken, zoals Pip Studio. Er zit dus altijd een tegelvloer tussen die bij je wensen past. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden of kom eens kijken naar ons aanbod in de showroom!

 

Sanitair

Naast tegels verkopen we ook sanitair. Uiteraard voor de laagste prijs van Nederland zoals je van ons bent gewend. Als je dus een mooie tegel voor de badkamer zoekt, kan je direct alle sanitair bij ons shoppen! Alles onder één dak. Makkelijker kunnen we het je niet maken! Neem snel contact met ons op en vraag wat er mogelijk is.