Trap bekleden? Alle opties, prijzen en info

Trap bekleden kosten

Wat trapbekleding kost hangt af van het materiaal en of je het zelf gaat doen of liever wil uitbesteden. Zelf je trap bekleden kan je heel gemakkelijk doen met onze traprenovatieset. Zie je het niet zitten om met de traprenovatieset aan de slag te gaan? Dan kan je altijd onze legservice inschakelen. Ons professionele team heeft veel ervaring met het bekleden van trappen en met traprenovaties. Neem contact met ons op voor meer informatie over het bekleden van je trap of een traprenovatie!

Trap bekleden hout

Houten trapbekleding is een hele duurzame en bovendien erg stijlvolle keuze. Door een houten trapbekleding krijg je een authentieke uitstraling in je woning. Ook is hout erg sterk, waardoor de levensduur van je trap tientallen jaren toeneemt. Ben je de kleur van je houten trapbekleding zat? Dan kan je de trap opnieuw schuren en behandelen met een lak of olie waardoor de kleur verandert. Ideaal! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden met betrekking tot houten trapbekleding.

Trap bekleden PVC

Kies je voor PVC trapbekleding, dan heb je heel veel keuze in kleuren en dessins. Wij kunnen de gewenste PVC trapbekleding op maat maken. Ook hebben we een handige PVC traprenovatieset. Niet zo’n klusser? Dan kunnen wij ook trap voor je renoveren en bedekken met PVC. PVC is een sterke soort kunststof die tientallen jaren meegaat en bovendien slijtvast en waterdicht is.

Laminaat trapbekleding

Dit is één van de goedkopere oplossingen. Dankzij onze handige traprenovatieset is de trapbekleding met laminaat zo gedaan. Laminaat bestaat in veel verschillende kleuren en dessins. Het materiaal is goedkoper dan hout en PVC, maar gaat dan ook niet zo lang mee als deze twee. Een goede kwaliteit laminaat gaat ongeveer 15 jaar mee. Voor alle mogelijkheden omtrent trapbekleding en traprenovatie, neem contact met ons op!

Tapijt trapbekleding

Tapijt is één van de goedkoopste opties die je kunt kiezen. Bij ons heb je ruime keuzen in kleuren tapijt voor de trap. We kunnen je ook helpen met de trapbekleding. Tapijt op de trap is lekker warm aan de voeten en dempt het geluid goed, maar het is wel iets lastiger schoon te houden dan bijvoorbeeld PVC op de trap.

Traprenovatie 

Voor een traprenovatie ben je bij ons aan het goede adres. We hebben allerlei soorten materialen voor trapbekleding. Denk aan PVC trapbekleding, laminaat trapbekleding, tapijt trapbekleding, houten trapbekleding. Alles is mogelijk! Kom langs of neem contact met ons op voor meer informatie of het bestellen van een traprenovatieset.