Klik-PVC het meest populair in 2020

Klik-PVC zelf leggen

Je kunt deze vloeren zelf leggen dankzij het eenvoudige kliksysteem, daar heb je geen vakman voor nodig. Sterker nog: zelfs zonder enige ervaring kan je deze vloer zelf leggen. Tijdens de laatste maanden zijn veel doe-het-zelvers aan de slag gegaan en de verkoop van klik-PVC is dan ook als een raket gestegen. We vinden het super dat zo veel mensen profiteren van het eenvoudige kliksysteem waarover onze PVC-vloeren beschikken!

Wil je toch graag legservice inschakelen? Vloeren.nl biedt een zeer voordelige en volledige legservice aan.

Duurzaam en ijzersterk

Klik-PVC is zeer duurzaam. De vloeren hebben een sterke slijtlaag en zijn bijna niet te verwoesten. In combinatie met het grote gemak van het leggen is het één van de best verkochte vloeren van dit jaar.

Daarnaast hebben PVC-vloeren nog een fijne eigenschap en dat is het grote onderhoudsgemak. Het reinigen van een PVC-vloer is een fluitje van een cent. Je kunt gewoon dweilen met een sopje met PVC-reiniger. PVC is namelijk een waterdicht materiaal. Gebruik wel echt een PVC-reiniger voor het schoonmaken van je klik-PVC, een normale allesreiniger kan namelijk vlekken en strepen achterlaten.

Verhuizen? Neem je klik-PVC mee!

Twijfel je of je nu wel een nieuwe vloer moet kopen omdat je binnen enkele jaren gaat verhuizen? Dat is bij een vloer met kliksysteem geen enkel probleem. Het mooie van een vloer met kliksysteem is het feit dat de vloer niet wordt verlijmd aan de ondergrond. Klik-PVC wordt zwevend geplaatst in combinatie met een ondervloer. Dat betekent dat je de vloer mee kunt nemen met een eventuele verhuizing. Handig toch?

Bekijk ons volledige aanbod klik-PVC hier. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!