Welke laminaatvloer past bij jouw interieur?

Ben je een persoon die houdt van zo min mogelijk dingen in huis, of is het eigenlijk nooit genoeg? Neig je meer richting een industriële stijl, of mag de woning een retro stijl hebben? De mogelijkheden zijn eindeloos. De vloer is de basis van de uitstraling van je interieur.

Vandaar dat we je vandaag laten zien welke laminaatvloeren goed matchen bij drie interieurstijlen. Let goed op, want misschien zit jouw droomvloer er wel tussen!

Landelijk laminaat

We beginnen met een veel voorkomende interieur stijl: een landelijke stijl. Deze vloeren combineren altijd goed met houten meubels. Ook straalt dit interieur vaak het buitenleven uit. Hierdoor komen natuurlijke tinten zoals donkergroen altijd goed naar voren.

Een aantal vloeren die hier bij passen zijn:

  • Twenterand Flooring 9747 Wild Eiken: Deze vloer heeft een neutrale, eiken uitstraling wat er voor zorgt dat het lijkt op een echte houten vloer.
  • Twenterand Flooring 2307 Grenen: Met een aantal noesten in de plank zorgt de vloer voor een echte landelijke uitstraling. Deze look haalt echt het buitenleven in de ruimte naar boven.

Minimalistisch laminaat

Daarnaast is in de afgelopen jaren een minimalistische stijl in opkomst gekomen. Deze stijl houdt in dat je zo min mogelijk meubels hebt in de ruimte. Dit zorgt voor rust en eenheid.

De vloeren die hierbij wordt gecombineerd zijn vaak vloeren met weinig werking er in. Vaak zijn dit ook lichte vloeren. Vloeren die wij aanbieden passen perfect bij deze minimalistische stijl.

Industriële laminaat vloeren

Tenslotte is een industriële interieur stijl iets wat vaak voor komt tegenwoordig. Bij deze stijl worden veel stalen accenten gebruikt. Stalen deuren en tafels met stalen poten zijn veel voorkomende voorwerpen die in deze stijl gebruikt worden

Laminaat vloeren die met deze stalen accenten worden gecombineerd zijn vaak vloeren met een grijze tint. De combinatie van grijs met staal geeft een echte industriële uitstraling. De vloeren die hier bij passen zijn:

Advies

Ben je benieuwd naar welke vloer het beste bij jouw interieur past? Klik hier en vraag een aantal vloer stalen aan! Zo kan je goed zien welke vloer het beste bij je past.