Landelijke laminaatvloer kopen? Een aanwinst voor je huis!

Wat is een landelijke laminaatvloer?

Niet iedereen heeft direct een beeld bij een landelijke laminaatvloer. Een laminaatvloer is relatief goedkoop en is heel eenvoudig zelf te leggen. Het kliksysteem spreekt voor zich. Daarmee bespaar je ook weer kosten op het leggen. De landelijke look van een laminaatvloer wordt veroorzaakt door de houtstructuur die aanwezig is. Vaak zijn deze vloeren licht van kleur, maar wil je een donkere landelijke laminaatvloer? Dat kan ook! Bij Vloeren.nl vind je een breed assortiment in allerlei kleuren. 

Landelijke laminaatvloer zelf leggen

Onze landelijke laminaatvloeren beschikken over de nieuwste kliksystemen. Hierdoor wordt het leggen van je nieuwe landelijke laminaatvloer een eitje. Het enige wat je nodig hebt is een goede ondervloer. Een goede ondervloer zorgt ervoor dat de vloer op z’n plek blijft liggen en dat het loopgeluid en contactgeluid wordt beperkt. Wist je dat we ook laminaat hebben in visgraatpatroon? Ook deze prachtige vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen dankzij een innovatief kliksysteem. 

Laminaat of hout?

Onze landelijke laminaatvloeren lijken als twee druppels water op een echte houten vloer. Dit komt door de eerdergenoemde houtstructuur die is aangebracht op de planken, maar ook door de v-groef. De v-groef zorgt ervoor dat er een plankenmotief ontstaat. Vind je dit niks? Dan kan je uiteraard ook kiezen voor een laminaatvloer zonder v-groef. Dan sluit de vloer super strak op elkaar aan. 

Al onze laminaatvloeren hebben een levensduur van ruim 15 jaar. Je geniet dus jarenlang van een mooie vloer voor een ongekend lage prijs! Bekijk het gehele assortiment op onze website. In het linkermenu van de pagina kan je voorkeuren aangeven, bijvoorbeeld een bepaalde kleur of hoe intensief de vloer gebruikt gaat worden. Ook kan je aanvinken in welke kamer je van plan bent de vloer te plaatsen. Verder kan je aangeven of de vloer geschikt moet zijn voor vloerverwarming en of je een v-groef wil.

Heb je nog vragen over de vloeren of wil je graag meer informatie? Dan kan je gerust contact met ons opnemen.