PVC laminaat in alle soorten en maten

Wat is PVC laminaat?

PVC laminaat is een dunne, flexibele vloer die perfect is voor de combinatie met vloerverwarming en tientallen jaren meegaat. De vloer is dus heel duurzaam! Het heet zo omdat de vloer wordt geleverd in stroken, gemaakt van polyvinylchloride. Deze stroken kan je net zo gemakkelijk leggen als een laminaatvloer. De legwijze is nagenoeg identiek, maar PVC is vele malen sterker en heeft een langere levensduur.

Voordelen

De voordelen bestaan onder andere uit de duurzaamheid van de vloer, de sterke slijtlaag en het schoonmaakgemak. De toplaag is zo ontworpen dat reinigen heel eenvoudig is. Je kunt met een gerust hart de vloer dweilen. Deze is namelijk in de meeste gevallen waterdicht. Wel is het verstandig om een waterdichte ondervloer bij de vloer te kiezen. Met deze combinatie heb je een vloer die volledig waterdicht is. Hierdoor is het ook mogelijk om een de vloer in de badkamer te leggen als je dat zou willen.

Een ander voordeel is dat de vloer in vele verschillende kleuren verkrijgbaar is. Je kunt de vloer zelfs verkrijgen in tegellook of betonlook. Of kies voor een vloer die de uitstraling heeft van een houten vloer. Dat geeft een hele authentieke uitstraling aan je woning.

PVC laminaat leggen

De vloer is zo ontworpen dat deze heel gemakkelijk zelf te leggen is. Je hebt geen ervaring nodig om deze vloer te leggen. Zie je het leggen van de vloer niet zitten, of heb je er geen tijd voor? Dan kun je altijd onze legservice inschakelen. Onze opgeleide parketteurs hebben veel ervaring met het leggen van vloeren. Voor je het weet ligt jouw nieuwe vloer in je woning en kan je er vele jaren van genieten.

PVC laminaat kopen

We hebben een zeer ruim aanbod. Ook heb je bij ons de keuze uit verschillende afmetingen van de stroken. Kies bijvoorbeeld een extra brede strook als je een ruimtelijk effect wil creëren. Ook is het mogelijk om de vloer in allerlei prachtige patronen te leggen. Of je nu een visgraatvloer wil of een Hongaarse punt, alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie, bekijk ons volledige aanbod of kom eens langs in de showroom! De koffie met wat lekkers staat voor je klaar. Ons enthousiaste team helpt je graag verder!