PVC laminaat in alle soorten en maten

PVC laminaat 

Op zoek naar een PVC laminaat vloer? Bij ons vind je een ruim assortiment aan PVC laminaat vloeren. PVC laminaat vloeren zijn zeer veelzijdig toe te passen. Er is dan ook een mooie PVC laminaat vloer voor elke ruimte in huis. Bekijk onze gehele collectie PVC laminaat vloeren, beschikbaar in vele kleuren en dessins. Niet de exacte kleur gevonden die je in gedachten had? Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden, we kunnen namelijk een PVC laminaat vloer voor je op maat maken! Geheel naar wens.

 

Wat is PVC laminaat?

PVC laminaat is een dunne, flexibele vloer die perfect is voor de combinatie met vloerverwarming en tientallen jaren meegaat. PVC laminaat is dus heel duurzaam! Waarom heet het PVC laminaat? Dat komt omdat de vloer wordt geleverd in stroken, gemaakt van PVC. Deze PVC stroken kan je net zo gemakkelijk leggen als laminaat. Het lijkt dan ook best veel op laminaat, maar voornamelijk qua legwijze. Een PVC laminaat vloer is vele malen sterker dan laminaat.

 

Voordelen van PVC laminaat

PVC laminaat heeft veel voordelen. De voordelen van PVC laminaat bestaan onder andere uit de duurzaamheid van de vloer, de sterke slijtlaag van de PVC laminaat vloer en het schoonmaakgemak van de PVC laminaat vloer. De toplaag is zo ontworpen dat reinigen heel eenvoudig is. Je kunt met een gerust hart de PVC laminaat vloer dweilen. PVC laminaat is namelijk in de meeste gevallen waterdicht. Wel is het verstandig om een waterdichte ondervloer bij het PVC laminaat te kiezen. Met deze combinatie heb je een PVC laminaat vloer die volledig waterdicht is. Hierdoor is het ook mogelijk om een PVC laminaat vloer in de badkamer te leggen als je dat zou willen.

 

Een ander voordeel van PVC laminaat is dat de vloer in vele verschillende kleuren verkrijgbaar is. Je kunt PVC laminaat zelfs verkrijgen met tegellook of betonlook. Of kies voor een PVC laminaat vloer die de uitstraling heeft van een houten vloer. Dat geeft een hele authentieke uitstraling aan je woning.

 

PVC laminaat leggen

PVC laminaat wordt dus zo genoemd omdat je de vloer eventueel zelf zou kunnen leggen. Zie je het leggen van de PVC laminaat vloer niet zitten, of heb je er geen tijd voor? Dan kun je altijd onze legservice inschakelen. Onze opgeleide parketteurs hebben veel ervaring met het leggen van vloeren, ook met PVC laminaat vloeren. Voor je het weet ligt jouw nieuwe PVC laminaat in je woning en kan je er vele jaren van genieten.

 

PVC laminaat kopen

PVC laminaat kopen? Dan ben je hier aan het goede adres! We hebben een zeer ruim aanbod aan PVC laminaat. Ook heb je bij ons de keuze uit verschillende afmetingen van de stroken PVC laminaat. Kies bijvoorbeeld een extra brede PVC laminaat vloer als je een ruimtelijk effect wil creëren. Ook is het mogelijk om de PVC laminaat vloer in allerlei prachtige patronen te leggen. Of je nu een visgraatvloer van PVC laminaat wil of een Hongaarse punt, alles is mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie over PVC laminaat, bekijk ons volledige aanbod of kom eens langs in de showroom! De koffie met wat lekkers staat voor je klaar. Ons enthousiaste team helpt je graag verder met het aankopen van PVC laminaat!