PVC traprenovatie set van Vloeren.nl

Ben je helemaal zat van de afbladderende verf van je trap of al die deukjes en krasjes? Vind je de kleur niet meer mooi? Of heb je misschien nog een stoffig tapijt over de trap liggen? In alle gevallen biedt de PVC traprenovatie set van Vloeren.nl uitkomst! Deze super gemakkelijke traprenovatie set van PVC is ijzersterk en beschikbaar in vele mooie kleuren en dessins. De set is zo ontworpen dat je eenvoudig en snel zelf je volledige trap kunt renoveren. Binnenkort te verkrijgen op Vloeren.nl voor een zeer voordelige prijs!

PVC traprenovatie set

Op zoek naar een goedkope, snelle en eenvoudige oplossing voor je verouderde trap? Als je trap toe is aan een renovatie, dan hoef je niet per se direct een geheel nieuwe trap te kopen. De PVC traprenovatie set van Vloeren.nl is de perfecte oplossing voor het renoveren van je trap. Geef je oude trap een nieuwe look en een verlengde levensduur met onze PVC traprenovatie set. Binnenkort verkrijgbaar op onze website!

Trap renoveren

Een trap wordt misschien wel het meeste gebruikt in een woning. De trapbekleding heeft dus heel wat te verduren in een paar jaar tijd. En inderdaad, na een tijdje zie je slijtageverschijnselen. Een traprenovatie klinkt zo duur… Maar dat hoeft gelukkig niet zo te zijn! Met onze handige traprenovatie set kan je heel eenvoudig zelf je trap renoveren. Daarmee bespaar je enorm veel op de manuren van een professional. Deze set is zo ontworpen dat je ook zonder ervaring het resultaat van een vakman kunt realiseren. En dat voor een hele fijne prijs.

Inhoud PVC traprenovatie set

De PVC traprenovatie van Vloeren.nl is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren. Daarbij zitten zowel moderne als authentieke kleuren. Er zit dus altijd iets tussen dat bij je wensen past. De traprenovatie set wordt geleverd met panelen en stootborden. Uit één paneel kan je twee traptreden zagen. Deze bevestig je eenvoudig met hightech kit. Voor het opmeten van de bestaande treden kan je gebruik maken van de bijgeleverde trapspin. Eenvoudiger kunnen we het niet maken!

Meer weten over onze traprenovatie set? Deze is binnenkort beschikbaar in onze webshop. Houd onze blog en social media in de gaten! Voor meer informatie over de set kan je altijd contact met ons opnemen. Wat je wel alvast kunt doen, is enkele kleurenstalen opvragen voor de traprenovatie. Deze stalen worden binnen twee werkdagen bij je thuisbezorgd, gratis en voor niets. Zo kan je alvast zien welke kleur PVC je het mooiste vindt voor je traprenovatie.