Trap renoveren met Vloeren.nl!

Goedkope traprenovatie

Vloeren.nl heeft nu ook een super betaalbare en duurzame traprenovatie set in het assortiment! Het renoveren van je trap was nog nooit zo eenvoudig. De sets bestaan uit overzettreden en de naam zegt het al – deze treden zet je over de bestaande, oude treden heen.

Passen die automatisch op elke trap? Nee, zó gemakkelijk is het dan weer net niet. De overzettreden moeten nog wel op maat gemaakt worden. Gelukkig kan dit heel eenvoudig, want het materiaal waarvan de traprenovatie is gemaakt is PVC. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook eenvoudig te zagen.

Met een trapspin meet je de bestaande treden van je trap op. De maat neem je over op de overzettreden, teken af en zaag op maat.

Trap renoveren in machtende kleur met vloer

Wil je jouw trap renoveren in dezelfde kleur als je nieuwe PVC-vloer? Dat kan! Vloeren.nl heeft keuze uit verschillende kleuren traprenovaties met bijpassende kleuren PVC-vloeren. Bij de productpagina van de traprenovatie staat een linkje naar de bijpassende PVC-vloer en vice versa!

Door de trap te matchen met je vloer krijg je een prachtig geheel dat zeer strak oogt.

Duurzame traprenovatie

Onze traprenovaties zijn gemaakt van PVC. Dat betekent een sterke en duurzame oplossing voor je oude trap. De eerstvolgende tientallen jaren heb je bij normaal gebruik geen omkijken meer naar je nieuwe trap! Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een beschadiging ontstaat, bijvoorbeeld als je een zwaar meubelstuk de trap op tilt. Gelukkig zijn de panelen van de renovatieset eenvoudig te vervangen. Zo geniet je vele jaren van je prachtige nieuwe trap!