Verleng de levensduur van de PVC vloer met de PVC Onderhoudsset!

Verleng de levensduur van de PVC vloer met de PVC Onderhoudsset!

Verleng de levensduur van je PVC vloer met de PVC onderhoudsset van Vloeren.nl. Deze set bestaat uit allerlei verschillende producten om de levensduur van je vloer zo lang mogelijk te verlengen. Benieuwd naar onze PVC onderhoudsset? Lees dan snel verder!

 

PVC Reiniger

Veel mensen denken dat je een PVC vloer goed schoon kan maken met groene zeep, alleen is dit één van de grootste misvattingen in de vloerenwereld. In groene zeep zit vet en vet zorgt ervoor dat je vloer gaat glanzen en glad wordt. Op deze manier verdwijnt de dofheid van de vloer en gaat je vloer ontzettend glimmen. Om te zorgen dat je vloer de gewenste dofheid behoudt, is het raadzaam om te investeren in een goede PVC reiniger. Onze PVC reiniger zorgt voor behoud van kleur, dofheid en structuur. Echt een aanrader dus!

LANG PLEZIER VAN JE PVC VLOER DOOR GOED ONDERHOUD - 1

 

Strip & Clean

Heb je ooit een middel gevonden wat jouw krassen hersteld op je vloer? Wij hebben het middel gevonden voor het onderhoud aan je PVC vloer! Dit middel zorgt voor een extra beschermlaag op jouw vloer!  De beschadigingen worden opgevuld door de Strip & Clean en je ziet er niks weer van terug. De strip en Clean meng je met een beetje water en dweil je over je vloer, daarna laat je het 10 minuten intrekken. Na de 10 minuten dweil je de Strip en Clean eraf door te dweilen met schoon water. Je vloer is weer zoals vanouds!

LANG PLEZIER VAN JE PVC VLOER DOOR GOED ONDERHOUD - 2

 

Viltdopjes en Viltlappen

Niemand wil natuurlijk beschadigingen op zijn of haar vloer. Om beschadigingen te voorkomen is het raadzaam om te zorgen dat je meubels zo min mogelijk krassen aanbrengen op je vloer. Vilt zorgt ervoor dat je meubels niet krassen. Voor dunne poten van bijvoorbeeld stoelen of tafels zijn viltdopjes heel handig! Bij een groter oppervlak wat op de vloer staat kun je viltlappen gebruiken. Op deze manier heb je minder onderhoud aan je PVC vloer.

LANG PLEZIER VAN JE PVC VLOER DOOR GOED ONDERHOUD - 3

 

PVC Onderhoudsset

De PVC onderhoudsset is gemakkelijk om te hebben als je een PVC vloer hebt. Ben jij benieuwd naar deze set? Je koopt hem hier.

LANG PLEZIER VAN JE PVC VLOER DOOR GOED ONDERHOUD