Vloer online bestellen, voor- en nadelen!

Een vloer online bestellen klinkt niet ideaal, maar tijdens de lockdown ontkomen we er bijna niet aan. Gelukkig hebben we een veilige online winkelomgeving gecreëerd waar jij eenvoudig je nieuwe vloer kunt uitzoeken. Iets gezien wat je mooi vindt? Bestel gerust eerst proefstaaltjes, zodat je de vloer thuis kunt bekijken! Lees hier over de voordelen en nadelen van online je vloer bestellen.

Vloer online bestellen

Een vloer is iets dat je graag even wil bekijken voor je het koopt. En het liefst ook even voelen. Dat begrijpen we bij Vloeren.nl heel goed! De vloer is ook best een grote aankoop. Gelukkig kan je bij ons kosteloos proefstaaltjes aanvragen van de vloer die jij op het oog hebt. Dat is een groot voordeel, want je bent op deze manier nog geen cent kwijt en je kunt rustig even de vloer bekijken en voelen. Uiteraard zit je nog nergens aan vast. Bevalt de vloer? Dan kan je de vloer eenvoudig online bestellen.

Na het bestellen van het proefstaaltje…

… Zijn wij natuurlijk best wel benieuwd of het je is bevallen. Heb je nog vragen over de betreffende vloer? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Tip: bekijk het proefstaaltje van de vloer ook eens in verschillende lichtbronnen. Dus in de zon, maar ook onder de lamp, overdag én in de avond als het donker is. Vind je de vloer op alle momenten van de dag mooi? Dan bestel je de vloer eenvoudig en snel én voor de laagste prijsgarantie via onze webshop.

Vloer bestellen in de webshop

In onze webshop vind je houten vloeren, laminaat, PVC, kurkvloeren, visgraatvloeren, ondervloeren, traprenovaties en randartikelen voor het zelf leggen van je vloer. We bieden overigens ook legservice aan. Onze vakmannen leggen binnen een mum van tijd de nieuwe vloer in je huis. Ze hebben jarenlange ervaring met het leggen van allerlei soorten vloeren. Dus of je nou een authentieke houten vloer uitzoekt of een praktische PVC-vloer waarbij er eventueel ook nog geëgaliseerd moet worden, onze legservice staat voor je klaar!

Voor- en nadelen

De voordelen van een vloer online bestellen wegen op tegen de nadelen. Online bestellen is eenvoudig en heb je binnen enkele minuten geregeld. Je hoeft alleen maar te wachten op onze bezorgservice. Dankzij onze laagste prijs garantie ben je altijd het goedkoopste uit! Het enige nadeel is dat je de vloer niet in het echt kunt bekijken in een showroom, maar dit hebben wij opgelost door gratis proefstaaltjes aan te bieden. Dan kun je de vloer toch nog even echt zien en voelen. Je kunt per proefpakket 3 kleurenstaaltjes uitzoeken. Zit er niet de perfecte vloer tussen voor je? Bel of mail ons dan altijd even, er is heel veel mogelijk! Wie weet kunnen we toch jouw droomvloer voor je regelen.