Goedkope vloeren kopen? Vloeren.nl, goedkoopste van NL!

Vloeren.nl! Dé vloerengroothandel van Europa

Vloeren.nl heeft het grootste en meest diverse aanbod goedkope vloeren van Europa. Als je op zoek bent naar een goedkope houten vloer, een goedkope laminaatvloer, een goedkope PVC-vloer, goedkoop tapijt, een goedkope visgraatvloer, een goedkope kurkvloer, goedkope tegels of een goedkope bamboe vloer; bij Vloeren.nl vind je alles voor de laagste prijs van Nederland!

Hoe kan Vloeren.nl zulke lage prijzen aanbieden? Veel van de vloeren die we aanbieden produceren we in eigen beheer. We hebben meerdere fabrieken, waardoor we de kosten laag kunnen houden.

Goedkope houten vloeren

Vloeren.nl produceert houten vloeren, tapis vloeren, lamelparket en visgraatvloeren. Ben je op zoek naar een goedkope houten vloer van goede kwaliteit? In ons assortiment vind je houten vloeren in verschillende prijsklassen. Tijdens de fabrieksleegverkoop profiteer je van stuntprijzen en kan je houten vloeren kopen voor een groothandelsprijs. Deze prijzen zijn dus zonder BTW, houd hier rekening mee. Meer weten over de houten vloeren van Vloeren.nl? Bekijk ons gehele assortiment houten vloeren op de website of kom langs in de showroom.

Goedkope PVC-vloeren

Vloeren.nl heeft alle soorten PVC die je maar kunt wensen. Uiteraard weer voor de goedkoopste prijs van Nederland. Ook de productie van PVC-vloeren hebben we in eigen beheer, waardoor we lage prijzen kunnen hanteren. Tevens kunnen we hierdoor ook speciale verzoekjes in acht nemen. Daarnaast kopen we PVC-vloeren van bekende merken in heel Europa. Voor het breedste aanbod PVC-vloeren bezoek je de showroom van Vloeren.nl. Onze enthousiaste medewerkers weten je alles te vertellen over PVC-vloeren.

Goedkope laminaatvloeren

Vloeren.nl heeft een eigen laminaatlijn, Twenterand Flooring. Om een zo breed mogelijk assortiment te bieden aan de klant, koopt Vloeren.nl ook bekende merken laminaat uit heel Europa. Daarbij letten we altijd op de kwaliteit van het laminaat, dat staat bij ons voorop. Door te werken met korte lijnen en een groot deel zelf te produceren, kan Vloeren.nl de prijzen voor de consument laag houden. Bekijk het volledige aanbod laminaat online of kom naar de showroom.

Goedkope visgraatvloeren

Visgraatvloeren zijn momenteel enorm populair. Vloeren.nl heeft prachtige visgraatvloeren in het assortiment van elke vloersoort. Of je nou een massief houten visgraat vloer zoekt, een eiken lamelparket visgraatvloer, een PVC visgraatvloer of een laminaatvisgraatvloer, alles is mogelijk. Vloeren.nl kan je nieuwe visgraatvloer ook komen leggen. Kijk voor het volledige aanbod visgraatvloeren op de website van Vloeren.nl of kom naar de showroom om alle visgraatvloeren van dichtbij te bekijken.

Goedkope tegels

Bij Vloeren.nl kan je ook terecht voor je nieuwe tegelvloer. Ons assortiment tegels is zeer breed. Bij Vloeren.nl vind je tegelvloeren van bekende merken, van goede kwaliteit en volgens de laatste trends. Kies ook voor een praktische tegelvloer van Vloeren.nl.

Goedkoop tapijt

Op zoek naar lekker warm tapijt? Vloeren.nl heeft ook tapijt in het assortiment. Tapijt dempt optimaal en scheelt veel in de stookkosten. Bekijk het gehele assortiment tapijt van Vloeren.nl online of kom langs in de showroom! Ons team helpt je graag verder.

Goedkope kurkvloeren

Kurkvloeren waren eerder nog niet zo bekend, maar de flexibele en geluiddempende vloer is aan z’n opmars begonnen. Vloeren.nl heeft veel kurkvloeren in het assortiment. Daarbij is er zelfs keuze uit verschillende kleuren kurkvloeren. Kom de collectie kurkvloeren van Vloeren.nl bekijken in de showroom!

Goedkope bamboe vloeren

Vloeren.nl verkoopt ook bamboe vloeren. Bamboe is geen hout, maar een grassoort. Desondanks is een bamboe vloer harder dan een massief houten vloer. Deze vloeren gaan tientallen jaren mee! Kom de mooiste bamboe vloeren bekijken bij Vloeren.nl.

Vloerengroothandel Vloeren.nl

Van origine is Vloeren.nl een groothandel voor bedrijven, maar sinds enkele jaren verkoopt ze ook aan particulieren. Op die manier kunnen particulieren via Vloeren.nl ook genieten van een scherpe prijs. Zes dagen per week is Vloeren.nl geopend voor bedrijven en particulieren. Nadat je de perfecte vloer hebt gevonden, kan je de nieuwe vloer direct meenemen. Je kunt er ook voor kiezen dat Vloeren.nl de nieuwe vloer aan huis bezorgt. Ook het legwerk kan je laten verzorgen door Vloeren.nl. Neem contact op voor alle mogelijkheden.