Waarom kiezen voor PVC-vloeren van topkwaliteit?

PVC-vloeren van topkwaliteit 

Op zoek naar PVC-vloeren van topkwaliteit? Dan ben je hier aan het juiste adres! PVC-vloeren zijn zeer veelzijdig, misschien wel het meest veelzijdig van alle andere soorten vloeren. PVC-vloeren zijn namelijk waterbestendig, slijtvast, perfect te combineren met vloerverwarming, beschikbaar in ontelbaar veel kleuren en eenvoudig in onderhoud. Meer weten over onze PVC-vloeren? Bekijk ons volledige aanbod!

 

Goedkope PVC-vloeren

Als je bij ons PVC-vloeren bekijkt, ben je ervan verzekerd dat je niet alleen de beste kwaliteit in handen krijgt, ook hebben wij goedkope PVC-vloeren! De productie van PVC-vloeren hebben we in eigen beheer en daarom kunnen we goedkope PVC-vloeren aanbieden.

 

PVC-vloeren in alle kleuren

Een ander voordeel van het in eigen beheer hebben van de productie van PVC-vloeren is dat we ontzettend veel verschillende kleuren en dessins PVC-vloeren kunnen aanbieden. Welke soort PVC-vloeren je ook wil zien, wij hebben alles. Of je nou PVC-vloeren met een betonlook zoekt of PVC-vloeren met een houtstructuur. Dankzij moderne technieken zijn deze twee PVC-vloeren nauwelijks te onderscheiden van een echte betontegel of een echte houten vloer.

 

PVC-vloeren met kliksysteem

Daarnaast kan je nog kiezen uit PVC-vloeren met een kliksysteem of dry-back PVC-vloeren. De tweede soort PVC-vloeren bespreken we in het kopje hieronder. PVC-vloeren met een kliksysteem zijn heel eenvoudig zelf te leggen. Dankzij het kliksysteem schuif je deze PVC-vloeren eenvoudig in elkaar. Wel heb je bij dit soort PVC-vloeren een ondervloer nodig. Als je niet goed weet welke ondervloer geschikt is voor deze PVC-vloer, neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag met je mee en geven je vrijblijvend advies.

 

Dry-back PVC-vloeren

Dry-back PVC-vloeren worden verlijmd aan de ondergrond. Bij dit soort PVC-vloeren heb je geen ondervloer nodig. Sterker nog, met een ondervloer ertussen zullen dry-back PVC-vloeren logischerwijs niet hechten aan de ondergrond. Dry-back PVC-vloeren zijn niet gemakkelijk om zelf te plaatsen. Alleen als je veel ervaring hebt met het leggen van dry-back PVC-vloeren, kan je het klusje zelf klaren.

 

PVC-vloeren zelf leggen

Met betrekking tot het zelf leggen van PVC-vloeren raden we aan om een PVC-vloer met kliksysteem zelf te leggen en een dry-back PVC-vloer te laten leggen door een gediplomeerd bedrijf. We kunnen in beide gevallen een geweldige legservice aanbieden. Ook hebben we een handige pagina en instructiefilmpjes die je kunnen assisteren bij het zelf leggen van je PVC-vloer.

 

Legservice PVC-vloeren

Onze legservice heeft vele jaren ervaring met het leggen van PVC-vloeren. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. Ook als je eigen eerste poging niet helemaal goed is gelukt, kunnen wij de PVC-vloer op een correcte manier voor je leggen. Meer informatie over PVC-vloeren nodig? Of heb je nog vragen? We helpen je graag hier!