Wat is visgraatlaminaat?

Visgraatlaminaat uitkiezen voor je woning 

Visgraatlaminaat is een zeer veelzijdige vloer en is dan ook te verkrijgen in ontzettend veel kleuren en dessins. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland, er zit dus altijd een soort visgraatlaminaat tussen dat perfect bij je woonwensen past! Bekijk onze volledige collectie visgraatlaminaat hier.

 

Visgraatlaminaat in de woonkamer

Verreweg de meeste mensen kiezen voor visgraatlaminaat in de woonkamer. Onze collectie visgraatlaminaat is ontzettend breed, je kunt kiezen uit elke denkbare kleur en dessin. Visgraatlaminaat is goedkoop en heeft een innovatief kliksysteem waardoor je het visgraatlaminaat zelf kunt leggen. Dankzij dit kliksysteem in het visgraatlaminaat bespaar je weer kosten op het inschakelen van een legservice.

 

Visgraatlaminaat in de slaapkamer

Visgraatlaminaat kan ook prima worden gelegd in de slaapkamer. Visgraatlaminaat voelt lekker warm aan de voeten en heeft een zacht loopgevoel. Met de juiste ondervloer optimaliseer je de geluiddemping. Dit betekent dat een verdieping lager niemand last heeft van het loopgeluid van visgraatlaminaat.

 

Welke kleur visgraatlaminaat?

Welke kleur visgraatlaminaat je kiest voor je woning is natuurlijk een persoonlijke keuze. Welke kleur visgraatlaminaat het meest hip verschilt per moment, maar er zijn altijd kleuren visgraatlaminaat die tijdloos zijn. Denk hierbij aan bruin visgraatlaminaat. Bruin visgraatlaminaat zal altijd een warme sfeer geven en is goed te combineren met veel verschillende woonstijlen. Deze kleur visgraatlaminaat zal dus ook niet snel uit de mode raken.

 

Wit visgraatlaminaat

Wit visgraatlaminaat is een populaire keuze voor degenen die een strak modern interieur hebben. Veel mensen denken dat wit visgraatlaminaat niet praktisch is, maar het witte visgraatlaminaat uit onze collectie is juist heel gemakkelijk in onderhoud. De toplaag van wit visgraatlaminaat is antistatisch en stoot vuil af. Stofzuigen is het belangrijkste.

 

Grijs visgraatlaminaat

Grijs visgraatlaminaat of visgraatlaminaat met betonlook is de laatste tijd razend populair. We zien grijs visgraatlaminaat vooral terug in landelijke, rustieke en sobere woonstijlen. Grijs visgraatlaminaat is heel neutraal van kleur en kan heel goed als basis dienen van een prachtig interieur. Combineer grijs visgraatlaminaat met andere sobere kleuren of combineer grijs visgraatlaminaat juist met hier en daar een uitspatting van kleur. Zowel zachte tinten als knalkleuren passen bij grijs visgraatlaminaat.

 

Hoogglans visgraatlaminaat

Hoogglans visgraatlaminaat is voor iedereen die een gedurfde keuze wil nemen qua visgraatlaminaat. Hoogglans visgraatlaminaat is daarom ook niet voor iedereen weggelegd, maar met de juiste combinatie is hoogglans visgraatlaminaat hartstikke gaaf. Denk aan hoogglans visgraatlaminaat met een witte kleur of juist de tegenhanger: hoogglans visgraatlaminaat met een zwarte kleur. Beide kleuren hoogglans visgraatlaminaat hebben een krachtige uitstraling en zullen een blikvanger zijn in huis.

 

Tegelvisgraatlaminaat

Tegelvisgraatlaminaat wordt steeds populairder. Dit komt met name door de gebruiksvriendelijkheid van tegelvisgraatlaminaat. Niet alleen is tegelvisgraatlaminaat veel goedkoper dan echte tegels, ze zijn ook lichter van stuk en hoeven dankzij het kliksysteem niet te worden verlijmd aan de grond. Echte tegels worden wel verlijmd.