Wat is visgraatlaminaat?

Visgraatlaminaat in de woonkamer

Verreweg de meeste mensen kiezen voor visgraatlaminaat in de woonkamer. De lage prijs en het gemak van het leggen maakt de vloer erg populair. Onze collectie is ontzettend breed, je kunt kiezen uit elke denkbare kleur en dessin. Dankzij dit kliksysteem bespaar je weer kosten, je hoeft namelijk geen legservice in te schakelen voor het leggen van je nieuwe vloer. Heb je zelf geen tijd om de vloer te leggen? Dan kan je altijd contact opnemen met ons professionele legteam. De vakkundige parketteurs zijn opgeleid en hebben veel ervaring met het leggen van allerlei soorten vloeren.

Visgraatlaminaat in de slaapkamer

Deze prachtige vloeren kunnen prima in de slaapkamer worden gelegd. De vloer voelt lekker warm aan de voeten en heeft een zacht loopgevoel. Met de juiste ondervloer optimaliseer je de geluiddemping. Dit betekent dat een verdieping lager niemand last heeft van het loopgeluid.

Welke kleur visgraatlaminaat?

Welke kleur vloer je kiest voor je woning is natuurlijk een persoonlijke keuze. Ook wat trending is verschilt per periode, maar er zijn altijd bepaalde kleuren die tijdloos zijn. Denk hierbij aan een bruine vloer. Vloeren met een bruine kleur of een houtlook geven altijd een warme sfeer aan je woning en zijn goed te combineren met allerlei soorten interieurs. Deze kleur is al jaren populair en zal ook niet snel uit de mode raken.

Wit visgraatlaminaat

Witte vloeren zijn een populaire keuze voor mensen met een strak of modern interieur. Er bestaat een misverstand over witte vloeren; veel mensen denken dat een witte vloer helemaal niet praktisch is. De witte vloeren uit onze collectie zijn juist heel gemakkelijk in onderhoud. De toplaag van ons laminaat is antistatisch en stoot vuil af. Wil je de vloer jarenlang mooi houden? Dan is regelmatig stofzuigen het belangrijkste. Daarmee voorkom je kleine krasjes in de vloer en geef je vuil geen kans om zich op te hopen.

Grijs visgraatlaminaat

Ook grijze vloeren in het prachtige visgraatpatroon zijn heel gewild de laatste jaren. Een grijze vloer zie je vaak terug in een landelijk interieur met een rustieke en sobere woonstijl. De grijze kleur is neutraal en dient als goede basis voor een prachtig interieur. Grijs is te combineren met andere sobere kleuren, maar matcht ook heel mooi met een kleuruitspatting.

Hoogglans visgraatlaminaat

Toe aan een gedurfde keuze in je interieur? Kies dan voor een hoogglans laminaatvloer. Een vloer met een hoogglans finish is niet voor ieder interieur weggelegd, maar met de juiste combinatie van meubels is het juist hartstikke gaaf en modern. Hoogglans vloeren zien we vaak in de kleuren zwart of wit. Ze zijn echt de blikhangers in huis.

Tegelvisgraatlaminaat

Tegelvisgraatlaminaat wordt steeds populairder. Dit komt met name door de gebruiksvriendelijkheid van tegelvisgraatlaminaat. Niet alleen is tegelvisgraatlaminaat veel goedkoper dan echte tegels, ze zijn ook lichter van stuk en hoeven dankzij het kliksysteem niet te worden verlijmd aan de grond. Dat is bij echte tegels wel nodig. Een groot voordeel van tegelvisgraatlaminaat is dat je de tegels weer mee kunt nemen met een eventuele verhuizing. Dat maakt de vloer nóg duurzamer. Je neemt ‘m gewoon met je mee! Meer weten over onze laminaatvloeren? Neem gerust contact met ons op!