Wat kost een traprenovatie van PVC?

Heeft de trap in jouw huis gebruikerssporen, slijtageplekken of vind je hem simpelweg niet meer mooi? Dan zou je kunnen denken aan een traprenovatie, maar je wil natuurlijk niet zo veel geld daar aan kwijt. Het goede nieuws is: dat hoeft ook niet! Bij Vloeren.nl vind je een betaalbare traprenovatie. Maar wat kost een traprenovatie van PVC dan precies? Daar gaan we in deze blog op in. Lees gauw verder!

Slijtplekken of beschadigingen op de trap

De trap is vaak één van de laatste dingen die wordt aangepakt. Eigenlijk wel een beetje gek, want de trap is toch best een blikvanger in huis. In veel gevallen bevindt de trap zich in de gang, de entree van het huis. Je ziet hem dus direct als je binnenkomt. En in sommige gevallen is de trap in de woonkamer geplaatst, waardoor ‘ie zelfs altijd in zicht is. Als je het interieur tip top in orde wil hebben, dan heeft de trap dus best een groot aandeel. Als de trap slijtplekken en beschadigingen heeft, dan kan dat een doorn in het oog zijn. Gelukkig is er een goedkope én makkelijke oplossing om de trap op te knappen. Met onze traprenovatie kun je zelfs de trap matchen met de nieuwe vloer, zodat het interieur één mooi geheel vormt.

Goedkope PVC traprenovatie

Een oude trap is eenvoudig en goedkoop te renoveren met onze PVC traprenovatie. PVC is een duurzaam materiaal en in verhouding heel goedkoop. Daarnaast zijn onze traptreden heel eenvoudig toe te passen. In onze webshop kun je zelf het juiste aantal traptreden en stootborden bestellen. Daarnaast hebben we ook andere benodigdheden in de webshop, zoals een trapspin en montagekit. De stootborden zijn te bestellen in dezelfde kleur als de traptreden, maar ook in een mooie witte kleur. PVC is zeer duurzaam, dus als jij je trap hebt gerenoveerd met onze set, gaat de trap vele tientallen jaren mee! Hier heb je geen omkijken meer naar.

Maar wat kost de traprenovatie dan nu eigenlijk?

Terug naar de kern van deze blog! Onze traprenovatie treden zijn nu verkrijgbaar voor de verlaagde prijs van € 59,- per trede. Ook de stootborden zijn in prijs verlaagd: € 11,98 per stootbord. Kit heb je sowieso nodig voor het bevestigen van de treden en stootborden, die verkopen wij voor € 9,98 per stuk. Heb je nog een trapspin nodig? Die vind je ook in onze webshop voor € 19,98 per stuk. Wij werken met een laagste prijs garantie, dat betekent dat we de prijs voor je aanpassen als je ergens anders een goedkopere traprenovatie hebt gevonden. Laat de concurrerende offerte zien en dan gaan we er onderdoor!

Bijpassende PVC-vloer voor een mooi geheel

De traprenovatie sets zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Een strakke betonlook of juist een natuurlijk ogende houtstructuur. Donker of licht, alles is mogelijk. Daarnaast hebben we ook bijpassende PVC-vloeren die matchen met de traprenovatie kleur. Voor een mooi geheel in je huis. Bekijk ons volledige aanbod traprenovaties!