Breng de nieuwste lente trends in je woning!

Helemaal klaar met die regenbuien en dat koude weer? Breng dan de nieuwste lente trends in je huis met Vloeren.nl. Een lichte vloer zorgt voor een frisse blik in jouw huis! Wil je ook graag een stralende nieuwe vloer? Lees dan snel verder voor de lente vloeren trends….

Geleefde eiken naturel PVC vloer

Eén van onze aanbevelingen is deze prachtige geleefde PVC-vloer. Door de lichte hout kleur krijgt je interieur een frisse boost. Maar wees niet bang, de gezelligheid verdwijnt zeker niet. Door de mooie donkere noesten en kwasten blijft de sfeer in je huis behouden. Deze vloer is niet alleen in de verlijmbare variant te verkrijgen maar ook in de click variant. Wil jij nou een lichte PVC-vloer die de lente in jouw huis brengt? Bekijk dan zeker eens deze vloer hier!

Breng de lente in je woonkamer met een nieuwe vloer!

Eiken Lamelparket 

Wil je graag meer lente in je huis en een houten vloer? Dat kan bij ons, want wij hebben een groot aanbod met frisse kleuren! Bij houten vloeren kun je de vloer eigenlijk precies samenstellen zoals je zelf wilt. Wil je iets meer noesten en kwasten? Dan kies je voor een rustieke vloer. Wil je liever een rustige vloer? Dan kies je voor een noest arme vloer. Daarnaast heb je ook een groot aanbod aan kleuren waar je uit kunt kiezen. Zo kun je met een houten vloer de kleur precies samenstellen zoals jij wenst. Dus ga jij voor een frisse lente kleur op je vloer? ?Bekijk dan hier de mogelijkheden voor onze houten vloeren!

Breng de lente in je woonkamer met een nieuwe vloer!

Laminaat Hongaarse Punt

De laatste vloer die wij jou zouden aanraden als je wat meer lente in je woonkamer wil is deze prachtige Hongaarse punt. Deze vloer heeft naast de frisse kleur ook nog eens een leuk patroon en mooie noesten. Deze vloer is ook super leuk te combineren met een licht interieur voor het echte lentegevoel. Naast veel uiterlijke kenmerken heeft deze vloer ook veel praktische kenmerken. Zo is deze vloer goed te combineren met vloerverwarming. Ook is deze vloer ontzettend makkelijk in onderhoud. Ben jij ook weg van deze lichte Hongaarse punt? Bekijk dan de vloer hier!

Breng de lente in je woonkamer met een nieuwe vloer!

 

Gratis Stalenservice!

Benieuwd geworden naar al onze lente trends van vloeren? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom hebben wij voor jou de GRATIS stalenservice. Hier kun je gratis een proefplankje aanvragen om de vloer in het echt te bekijken.

Welke vloer is jouw favoriet? Check onze Instagram pagina voor nog meer vloereninspiratie.