Blogs voor nieuwe inspiratie en interieurtips

In onze blogs voorzien wij je van nieuwe ideeën voor je woning, de beste adviezen voor een nieuwe vloer en handige decoratietips voor ieder interieur! Lees alles over de nieuwste trends en leer onze interieurstylisten kennen. Zij vertellen je niet alleen alles over vloeren, ook traprenovaties en keukenoplossingen komen aan de orde. Naast alle ins en outs over vloeren kan je hier ook tips voor het hele interieur vinden. Handig als je zelf aan de klus gaat en wel wat hulp kunt gebruiken! 

De vloer als eyecatcher

De vloer is een echte eyecatcher in je woning; je kunt er een statement mee maken of juist rust creëren. Lees in onze blogs alles over welke soort vloer je moet nemen in verschillende situaties. Wil je graag laminaat met een houtstructuur? Of PVC met een tegelstructuur? In onze blogs lees je waarom deze vloeren al jarenlang zo populair zijn én waarom het ook in jouw huis een mooie keuze zal zijn. Informeer jezelf over alle voor- en nadelen van alle soorten vloeren of lees hoe een traprenovatie precies in z’n werk gaat. 

Je ziet: allerlei onderwerpen passeren de revue in onze blogs. Heb je na het lezen van onze blogs toch nog vragen over een bepaald onderwerp? Of heb je hulp nodig bij een vloerenklus in het huis? Neem gerust contact met ons op! We helpen graag. Wist je dat Vloeren.nl ook een legservice aanbiedt? Lees er alles over in de blogpost over de legservice

Klik op de afbeelding om het gehele verhaal te kunnen lezen. Veel leesplezier!