De Perfecte Slaapkamervloer

De perfecte slaapkamervloer

Ben je opzoek naar een nieuwe vloer voor in de slaapkamer? Dan is een PVC vloer misschien wel iets voor jou! In deze blog van www.vloeren.nl vertellen we je alles over PVC en waarom dit ideaal is als slaapkamervloer. Lees snel verder!

Waarom kiezen voor een PVC vloer in je slaapkamer

Tegenwoordig zie en hoor je veel over PVC vloeren. Dit vinden wij ook niet zo gek, er zitten namelijk veel voordelen aan een PVC vloer. PVC wordt op een duurzame manier gemaakt en is verkrijgbaar in vele verschillende ontwerpen. Is een PVC vloer dan ook geschikt voor op je slaapkamer? Ja dat zeker! Het is belangrijk dat je in je slaapkamer voor een rustige vloer kiest want in een rustige omgeving slaap je het beste. Doordat PVC ontzettend veel verschillende ontwerpen heeft kun je dus ook kiezen voor een rustig ogende vloer.

Ook wordt PVC van geluiddempend materiaal gemaakt waardoor contactgeluid bijna niet hoorbaar is. Het contactgeluid wordt nog minder als je ervoor kiest om je PVC vloer te verlijmen met de ondervloer. Dat is wel zo fijn als je in de nacht zo min mogelijk geluid wil maken! Het schoonhouden van een PVC vloer is ook een fluitje van een cent. Door alleen af en toe te stofzuigen en dweilen houd je je vloer mooi en schoon!

Daarnaast is PVC perfect te combineren met vloerverwarming omdat PVC erg goed de warmte geleid. Dit geeft dus een enorm goed rendement en dus ook goed voor je portemonnee. Wel zo fijn! Doordat de warmte snel doorgelaten wordt door de PVC vloer, zorgt het ervoor dat de ruimte zelf ook sneller opwarmt. Wat ook fijn is, dat de PVC vloer lekker aanvoelt aan je voeten en dus ook perfect is voor in de slaapkamer.

De perfecte slaapkamervloer

 

Verschillende PVC vloeren

PVC vloeren zijn er in verschillende soorten ontwerpen en kleuren. Dit is natuurlijk superleuk. Zo kun je de vloer helemaal zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit een houtlook PVC vloer, visgraat, Hongaarse punt, PVC tegels en een Betonlook PVC vloer. Wij hebben op www.vloeren.nl een groot aanbod aan verschillende PVC vloeren. Heb je nog vragen over onze PVC vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.

Voor welke vloer ga jij van vloeren.nl?