Tegel laminaat plaatsen in huis

Een laminaat vloer is praktisch en bestaat uit vele mooie dessins. Zo is de houtstructuur in laminaat vloeren levensecht. Veel mensen kiezen daardoor liever voor een vriendelijk geprijsde laminaat vloer in plaats van een duurdere houten vloer. Ook tegel laminaat wordt steeds vaker verkocht. Waterbestendig tegel laminaat is zelfs te plaatsen in de badkamer of keuken. De populariteit van tegel laminaat is hierdoor sterk gestegen. In deze blog lees je alles over tegel laminaat!

Voordelen van tegel laminaat

Als je kiest voor laminaat met een steenstructuur look, waarom zou je dan niet voor gewone tegels gaan? Laminaat heeft een behoorlijk aantal voordelen ten opzichte van echte tegels. We zetten ze even op een rijtje.

  • Veel lichter in gewicht dan (keramische) tegels
  • Geschikt voor plaatsing op een houten vloer i.c.m. een goede ondervloer
  • Zeer geluiddempend en dus geschikt voor appartementen e.d. (ook i.c.m. goede ondervloer)
  • Eenvoudig zelf te plaatsen, tegelzetten is een specialistisch vak
  • Laminaat voelt warmer aan dan tegels (lekker in de slaapkamer of badkamer!)
  • Geen gedoe met lijm tijdens het leggen, eenvoudig kliksysteem
  • Eenvoudig te vervangen als je toe bent aan een nieuwe vloer
  • En… niet duur! Het hangt er natuurlijk wel van af welke kwaliteit je kiest. Je kunt het zo duur maken als je zelf wil.

Tegel laminaat in de badkamer

Laminaat met een tegellook of betonlook kan heel goed in de badkamer worden geplaatst. Waterbestendig laminaat is de innovatieve trend binnen de laminaatvloerenwereld. Hierdoor is het mogelijk om voor een vriendelijk prijsje een vloer met houtlook of natuurlijk tegellook in de badkamer te hebben. De techniek ontwikkelt zich nog steeds en er komen elke maand wel nieuwe kleuren en dessins bij waar je uit kunt kiezen. Dankzij innoverende productiemethoden krijgen de vloeren een sterkere samenstelling en langere levensduur. Laminaat vloeren kunnen tegen een stootje en zijn daarom in elke ruimte van het huis te plaatsen.

Laminaat met tegellook in de keuken

Laminaat met een tegellook of betonlook is ook goed te plaatsen in de keuken. Dankzij de waterbestendige toplaag is het geen probleem als er enkele druppels water op de vloer terecht komen. Als je de handen hebt gewassen of wanneer de hond uit de waterbak drinkt, kan dat natuurlijk eens gebeuren. Bij dit laminaat is dat geen reden tot paniek. Wij hebben ook waterbestendig laminaat in het assortiment. Deze hebben prachtige houtlook prints.

Ook qua laminaat met een tegellook hebben we ruime keuze. Kijk eens bij onze laminaat vloeren en kies jouw nieuwe vloer vandaag nog uit!