Maak van je slaapkamer je droomkamer!

De slaapkamer

Om lekker te kunnen slapen is het belangrijk dat de slaapkamer bij je past. Je moet trots zijn op je kamer en direct tot rust komen als je binnenkomt. Ben jij tevreden met je slaapkamer? Niet alleen de vloer, maar ook de inrichting en de kleur op de muur dragen bij aan je nachtrust. Er zijn zoveel verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Welke kleuren vind je prettig in de slaapkamer en welke vloer heb je het liefst onder je voeten? Denk dan niet alleen aan wat je mooi vindt om te zien, maar ook waar je graag op staat als je net uit bed komt. Een vloerkleed naast het bed is bijvoorbeeld heel erg fijn. We kunnen in elk geval goed helpen bij het uitzoeken van een mooie slaapkamervloer. Advies nodig? Geheel vrijblijvend mag je ons het hemd van het lijf vragen. Je kunt ook met ons chatten, dan heb je snel antwoord.

Bron: Pinterest.

Kleur

De kleur in de kamer komt in de meeste gevallen van het bed. Of beter gezegd: het beddengoed. Het bed is dan ook een groot object en de aandachttrekker in de slaapkamer. Vaak kiezen mensen ervoor om de kleuren op de muren van de slaapkamer neutraal en licht te houden. Zo heeft de slaapkamer een frisse uitstraling. Met het beddengoed kan je zorgen voor een opvallende kleur en met een mooie vloer breng je warmte naar de ruimte. Hier en daar een plantje zorgt voor een moderne touch aan je slaapkamer.

Bron: Pinterest.

Vloerkeuze

De vloer kan net zoals het bed een echte eyecatcher zijn. De vloer is een groot gedeelte van de slaapkamer en kan ineens een hele andere sfeer geven. Naast de kleur is ook het materiaal een belangrijke keuze om over na te denken. Een laminaatvloer voelt bijvoorbeeld net iets kouder aan dan een PVC-vloer of houten vloer. Dat heeft alles te maken met het materiaal. Ook de ondervloer is belangrijk. Wil je vloerverwarming in de slaapkamer? Dit heeft ook invloed op de uiteindelijke vloerkeuze. Als je tips wil over de juiste vloer voor je slaapkamer, kan je altijd met ons chatten, mailen of bellen.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Bekijk onze gehele collectie vloeren:

Bron: Pinterest.