Maak van je slaapkamer je droomkamer!

De slaapkamer

Om lekker te kunnen slapen is het belangrijk dat de slaapkamer bij je past. Direct bij binnenkomst ervaar je een gevoel van rust. Hier kom je om te ontspannen. Niet alleen de vloer, maar ook de inrichting en de kleur op de muur dragen bij aan een goede nachtrust. Er zijn veel verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Welke kleuren vind je prettig in de slaapkamer en welke vloer heb je het liefst onder je voeten? Denk dan niet alleen aan wat je mooi vindt om te zien, maar ook waar je graag op staat als je net uit bed komt. Een vloerkleed naast het bed is bijvoorbeeld heel erg fijn. We kunnen helpen bij het uitzoeken van een mooie slaapkamervloer. Advies nodig? Geheel vrijblijvend mag je ons het hemd van het lijf vragen. Je kunt ook met ons chatten of bellen, dan heb je snel antwoord.

Kleur van de slaapkamer

De kleur in de kamer komt in de meeste gevallen van het bed. Of beter gezegd: het beddengoed. Het bed is dan ook een groot object en de aandachttrekker in de slaapkamer. Echter is het nu ook een trend om de muren een donkere kleur te geven. Steeds vaker verven mensen over hun lichte en frisse kleur heen met een rustgevende kleur. Donkerblauw, donkergroen of grijs zien we vaak terug. Dit is heel goed te combineren met een warme vloer. Denk aan een PVC-vloer of een mooie laminaatvloer. Hier en daar een plantje zorgt voor een moderne touch aan je slaapkamer.

Welke vloer?

De vloer kan net zoals het bed een echte eyecatcher zijn. De vloer is een groot gedeelte van de slaapkamer en kan ineens een hele andere sfeer geven. Naast de kleur is ook het materiaal een belangrijke keuze om over na te denken. Een laminaatvloer voelt bijvoorbeeld net iets kouder aan dan een PVC-vloer of houten vloer. Dat heeft alles te maken met het materiaal. Ook de ondervloer is belangrijk. Wil je vloerverwarming in de slaapkamer? Dit heeft ook invloed op de uiteindelijke vloerkeuze. Als je tips wil over de juiste vloer voor je slaapkamer, kan je altijd met ons chatten, mailen of bellen.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Bekijk onze gehele collectie vloeren: