Zelf gemakkelijk je trap renoveren!

Ben jij je oude trap ook zo zat? In deze blog vertellen we je alles over hoe jij gemakkelijk je oude trap kunt renoveren. Je plaatst de PVC traprenovatie treden gemakkelijk over een ‘kale’ trap en daardoor maak je je oude trap als nieuw! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Hoe gemakkelijk kan het zijn!

De titel zegt het eigenlijk al: je oude trap renoveren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Eerst zoek je de gewenste kleur uit in ons assortiment, we hebben een ruim assortiment dus dat moet helemaal goed komen. Nadat deze kosteloos bij je bezorgd is, kan het plaatsen beginnen! Je start met het inmeten van de treden, om zo de treden in het gewenste formaat uit te kunnen zagen. Het inmeten kan gemakkelijk en snel met onze trapspin. Hoe doe je dat: je plaatst de trapspin op je kale, bestaande trede en verspreid de zes poten van de trapspin over de uiteindes. Met de schroef zet je gemakkelijk de poten vast en kun je de exacte maat overnemen op de nieuwe overzettrede. Even aftekenen en het zagen kan beginnen! Je stootborden meet je simpel op met een rolmaat en die kun je op maat maken met een stanleymes. Als laatst kit je je nieuwe PVC Traprenovatie set met onze high-tack kit. Zo is je oude, versleten trap in een mum van tijd een prachtige eye catcher geworden!trapspin-vloerennl

PVC Traprenovatie onderhoudsvriendelijk

Wat ook super fijn is aan onze PVC traprenovatie, is dat de treden zeer slijtvast én waterbestendig zijn. Zo gaan de treden jaren lang mee en is het dus ook een duurzame keuze. Nu we je alles hebben verteld over onze PVC traprenovatie en hoe je deze plaatst zijn wij benieuwd of jij het ook ziet zitten om je oude trap te renoveren. Ben jij net zoals ons ook zo enthousiast? Wacht dan niet langer en bestel onze PVC traprenovatie treden en onderdelen snel! Mocht je nou toch nog vragen hebben over hoe je de treden plaatst of welke kleur het beste bij jou past. Neem dan gerust contact met ons op, onze specialisten helpen je graag verder.

PVC Traprenovatie Treden Country Eik

Renoveren

Naast het renoveren van je trap, kun je er ook voor kiezen om een vloer in dezelfde kleur te nemen. Zo krijg je één geheel en maak jij je interieur helemaal af! Al onze traprenovatie kleuren zijn namelijk ook te verkrijgen in vloeren. Dit om voor jou de keuze zo makkelijk mogelijk te maken. Twijfel niet langer en vraag gerust een aantal proef staaltjes aan. Welke kleur is jouw favoriet?