Laminaat repareren, hoe doe je dat?

Heb je een kleine beschadiging aan de laminaat vloer, zoals een kras of een deuk of andere beschadiging? Dit kun je heel goed repareren zonder ook maar één strook van je laminaat te hoeven verwijderen!

Beschadigd laminaat repareren

Een beschadiging aan je laminaat vloer kan altijd gebeuren, onder andere door de nagels van je huisdieren, het dragen van naaldhakken of bijvoorbeeld wanneer er een scherp steentje onder je schoen zit. Het kan ook zijn dat er een keer een zwaar voorwerp op de vloer is gevallen. Allemaal geen probleem, want een kleine beschadiging aan je vloer is heel eenvoudig te repareren. We vertellen hieronder hoe je beschadigd laminaat kunt repareren met onze handige reparatieset!

Reparatieset laminaat

In de reparatieset vind je alles wat je nodig hebt om jouw vloer snel te repareren. De set bestaat uit:

  • Wax-smelter
  • Twee schrapers
  • Schoonmaaksponsje en -doekje
  • Twee batterijen
  • 11 gekleurde wax-sticks

Met de elf verschillende kleuren kun je precies de kleur van jouw vloer namaken, door twee kleuren met elkaar te mengen. De plek van de beschadiging maak je eerst goed schoon met het meegeleverde sponsje en doekje. Vervolgens smelt je de gewenste kleur was en breng je dit aan op de beschadigde plek. Met de schrapers kun je een houtstructuur nabootsen, zodat de plek met was niet opvalt.

Je ziet: het herstellen van een deukje of krasje in je laminaatvloer is heel eenvoudig! Er hoeft lang niet altijd een professioneel bedrijf aan te pas te komen. Ook hoeft dankzij de reparatieset niet je halve laminaatvloer eruit, zodat je één plank kunt vervangen. De set bespaart je dus een hoop tijd, geld en moeite. Bestel de set eenvoudig online via onze webshop!